2010. május 11.

Lesújtott a népi harag

Helyi léptékben is súlyos büntetéseket szabott ki a bíróság a kínai tévészékház-perben.

Helyi léptékben is súlyos büntetéseket szabott ki a bíróság a kínai tévészékház-perben.

A CCTV épülő székháza tavaly húsvét körül borult lángba; a tűzeset nagyban lassította az építkezést. Összesen 21 ember került a vádlottak padjára, közülük egyet – az ügyben játszott csekély szerepe miatt felmentettek, a többiek három és hét év közötti börtönbüntetést kaptak. A legtovább a beruházást végző cég vezetője marad rács mögött, ő volt ugyanis, aki engedélyezte, hogy az épületen elhelyezzék a végül a pusztítást kiváltó tűzijátékot.

A kínai törvények szerint legfeljebb háromévi elzárással büntethető, aki megsérti a gyúlékony és robbanószerek tartásának szabályait, különösen súlyos esetekben viszont akár hétévig is felkúszhat az elzárás hossza.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

13 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

20 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.