2018. augusztus 01.

Lesz ma Szabadfogás, csak nem a HírTV-n

21:00 órától láthatják a műsort az érdeklődők a Magyar Hang Facebook-oldalán.

Átvették a hatalmak a HírTV irányítása felett ma délelőtt az új tulajdonosok, ebből kifolyólag elmaradt a Szabadfogás mai felvétele, pedig többek között Konok András történész, Wahorn András festőművész és Csinatalan Sándor volt szocialista képviselő, műsorvezető is elment a helyszínre.

Ugyanakkor nem kell teljesen elkenődni, a volt Magyar Nemzet munkatársai által működtetett polgári, közéleti hetilapnak, a Magyar Hangnak a Facebook-oldalán felhívást tettek közzé, amelyben az szerepel, hogy szamizdat formában megcsinálják a műsort.

Kép az előkészületekről
Kép az előkészületekről

21:00 órától lesz látható a Szamizdat Szabadfogás, Konok és Wahorn mellett Dévényi István - aki a HírTV-n vezette a műsort - Gulyás Balázs és Egri Viktor biztosan ott lesz, továbbá megemlítik, hogy talán még egy meglepetés vendég is megérkezik hozzájuk.

A Mandineren azt írják, hogy azért a Magyar Hang Facebook-oldalán sugározzák a műsort, mert a Hír TV ezt megtagadta, ezzel szemben a csatorna le sem forgatta az új adást, tehát a hetilap egy teljesen új részzel jelentkezik.

Ellenzéki előválasztási vita lesz az ATV-n

23 órája

Az élő adásban közönség előtt, nyilvános vitán vesz részt a három ellenzéki főpolgármester jelölt, Kálmán Olga, Karácsony Gergely és Kerpel- Fronius Gábor.