Az Origo-New Wave Media Csoport egyesülése újabb mérföldkőhöz érkezett: az eddig a CM Sales és az EVOMEDIA által értékesített portfoliót 2017 januárjától egységesen az Origo Sales csapata kezeli.

A CM Sales-szel és az EVOMEDIA-val is nagyon jó eredményeket értünk el, amiért köszönettel tartozunk, és jó szívvel tekintünk vissza a közös munkára. A két médiavállalkozásnak a színfalak mögött hónapok óta zajló egyesítése, a termékpaletta egységesítése és folyamatos növelése azonban mára indokolttá tette a közös értékesítést. A sikeres működés garanciáját e téren az Origo Sales csapatában látjuk, akik rendre bizonyítják rátermettségüket és szakértelmüket az ügyfelek, a szerkesztőségek és a menedzsment felé is

– fogalmazott Száraz István, az Origo-New Wave Media Csoport tulajdonosa.

Tókos Lóránt, az Origo-New Wave Media operációért felelős vezérigazgató-helyettese kitért arra is: „Mindent megteszünk, hogy a legjobb megoldásokkal dolgozzunk az értékesítési csapat keze alá. Az elmúlt hónapokban megszámlálhatatlan munkaórát fektettük olyan technológiai fejlesztésekbe, amelyek célja, hogy hirdetőinket még eredetibb, korszerűbb és hatékonyabb hirdetési formátumokkal tudjuk kiszolgálni jövő év elejétől.”

Az egyesülés és az idei termékfejlesztések következtében az értékesített termékcsalád minden korábbinál szélesebb körűvé vált. A 2016-ban elindított új oldalak, így a SHE.hu és az Unikornis.hu mellett mostantól a New Wave Media brandjeit – a We Love Budapestet, a We Love Balatont és a VS.hu-t - is az Origo Sales csapata értékesíti. A szolgáltató jellegű oldalak kínálata is bővül, hiszen a Videa, a Freemail és a Menetrendek mellé felsorakozik a Köpönyeg.hu. Ezzel a lépéssel tovább erősödik portfolió helyzete és létrejön a hazai online hirdetési piac egyik legnagyobb digitális sales house-a.