2014. július 02.

Lezárult a TV2-csoport belső átstrukturálása

Egyetlen cégbe vonják össze a TV2 mögött álló társaságokat. A TV2 Kft-t Yvonne Dederick és Simon Zsolt továbbra is közösen jegyzik.

Egyetlen cégbe vonják össze a TV2 mögött álló társaságokat. A TV2 Kft-t Yvonne Dederick és Simon Zsolt továbbra is közösen jegyzik.

A cégbíróság 2014. június 30-án bejegyezte az MTM-SBS Zrt., a TV-CEE1 Kft., az MTM-TV2 Kft. és az MTM Produkció Kft. beolvadását a TV-HU1 Korlátolt Felelősségű Társaságba, amely a beolvadó cégek általános és egyetlen jogutódja. A társaság a jövőben „TV2 Média Csoport Korlátolt Felelősségű Társaság” vagy „TV2 Kft.” néven folytatja a tevékenységét. Ezzel a folyamattal egy sokkal egyszerűbb, hatékonyabb és átláthatóbb vállalat jött létre – írja a csoport közleménye.

A TV2 Kft. ügyvezető igazgatói Yvonne Dederick és Simon Zsolt. Stratégiai és általános működési kérdésekben közösen járnak el, az új céget együttesen jegyzik. A két tulajdonos kiemelt tevékenységi területei is megnevezésre kerültek. Simon Zsolt a kereskedelmi-, marketing és programing területeket, míg Yvonne Dederick a vállalat gazdasági-, HR-, műszaki, tartalom gyártás, - és new business területeit irányítja, kiegészítve a nemzetközi kapcsolatokkal.

Új rekord a Sport TV-n

3 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

4 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.