2013. augusztus 12.

LifeNetwork: súlyos premier

Augusztusban új epizódokkal jelentkezik a LifeNetwork tévén a Súlyos meló című sorozat.

A túlsúly nem csupán esztétikai gondot jelent. Az elhízás korunk egyik legveszélyesebb népbetegsége. A felesleges kilók ízületi problémákhoz, magas vérnyomáshoz, epekőhöz és a cukorbetegség kialakulásához vezethetnek. Augusztusban új epizódokkal jelentkezik a LifeNetwork tévén a Súlyos meló című sorozat, ahol szakértők próbálják meg „könnyebbé” tenni az elhízott emberek életét.

Ma már több mint egymillió elképesztően elhízott ember él csak Anglia területén, pontosan kétszer annyi, mint az ezredforduló idején. Ráadásul a jóslatok szerint, a következő években a lakosság egyharmada válhat súlyosan elhízottá. A Súlyos meló című sorozatban olyan szakemberekkel ismerkedhetünk meg, akik munkájuk során a túlsúlyos egyénekkel is foglalkoznak. Mentőcsapatok, tűzoltók, specialisták, építők és ápolók: mind-mind azon fáradoznak, hogy könnyebbé tegyék a kövér emberek életét, és megoldják az ezzel együtt járó egyéb problémákat is. Magyarországon elsőként a LifeNetwork tévén jelentkezik a Súlyos meló legújabb évada. A sorozat második évadának első része augusztus tizedikén, este 9 órától lesz.

A LifeNetwork már 2 millió háztartásban fogható.

Legendás rockerek A Dal színpadán

14 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

15 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.