2013. január 23.

Linkedin: 200 millió

Nemrégi bejelentése szerint újabb mérföldkövet hagyott maga mögött a társaság, amely több szempontból is csodagyereknek számít.

Nemrégi bejelentése szerint újabb mérföldkövet hagyott maga mögött a társaság, amely több szempontból is csodagyereknek számít.

A Linkedin ugyanis azt közölte: globális tagsága mostanra elérte a 200 milliót. Ez annyit jelent, hogy nem egészen két év alatt sikerült duplázniuk, a százmilliomodik regisztrált felhasználó belépéséről ugyanis tavalyelőtt márciusban számoltak be. Ezzel a Linkedin még nem lógna ki a webkettes cégek sorából, ahogyan azzal sem, hogy az utóbbi egy évben mintegy négyötödével sikerült növelnie forgalmát.

Azzal viszont már alaposan kitűnik a mezőnyből a tőzsdére 2011 májusában bevezetett cég, hogy papírjai igencsak értékállónak, azok árfolyama pedig stabilan növekedőnek bizonyult. A 45 dolláros bevezetési árfolyamot mintegy másfélszeresével múlja felül a jelenlegi érték, az utóbbi 12 hónapban pedig háromnegyedével ér többet a papír.

Lezárult az AranyCORE zenebajnokság

5 perce

A Foreland lett a zenebajnokság legnépszerűbb zenekara. A zsűri első helyezettje a Fák Alatt Zenekar, a különdíjat pedig az Evilági Zenekar veheti majd át. A zsűri és a közönség összesen 65 dal közül választhatott.

Aranyeső a Viasat Worldnél

19 órája

A Viasat World vezető nemzetközi médiavállalat öt jelöléséből kettőt váltott aranyra a Promax BDA Europe Awards díjátadóján, ahol a szórakoztatóipar, marketing és design terén elért kiemelkedő teljesítményeket értékelték.