2013. január 23.

Linkedin: 200 millió

Nemrégi bejelentése szerint újabb mérföldkövet hagyott maga mögött a társaság, amely több szempontból is csodagyereknek számít.

Nemrégi bejelentése szerint újabb mérföldkövet hagyott maga mögött a társaság, amely több szempontból is csodagyereknek számít.

A Linkedin ugyanis azt közölte: globális tagsága mostanra elérte a 200 milliót. Ez annyit jelent, hogy nem egészen két év alatt sikerült duplázniuk, a százmilliomodik regisztrált felhasználó belépéséről ugyanis tavalyelőtt márciusban számoltak be. Ezzel a Linkedin még nem lógna ki a webkettes cégek sorából, ahogyan azzal sem, hogy az utóbbi egy évben mintegy négyötödével sikerült növelnie forgalmát.

Azzal viszont már alaposan kitűnik a mezőnyből a tőzsdére 2011 májusában bevezetett cég, hogy papírjai igencsak értékállónak, azok árfolyama pedig stabilan növekedőnek bizonyult. A 45 dolláros bevezetési árfolyamot mintegy másfélszeresével múlja felül a jelenlegi érték, az utóbbi 12 hónapban pedig háromnegyedével ér többet a papír.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.