2012. január 09.

Liptai Claudia és Till Attila vezeti a Megasztárt

Tavasszal jön a zenés tehetségkutató hatodik szériája, ehhez használja a megszokottnak tekinthető párost a TV2.

Tavasszal jön a zenés tehetségkutató hatodik szériája, ehhez használja a megszokottnak tekinthető párost a TV2.

Liptai Claudia és Till Attila vezeti a Megasztár hatodik szériáját - jelentette be a TV2. Nem meglepetés a választás, a páros több mint tíz éve dolgozik együtt. Az újabb sorozat tavasszal érkezik, tavaly őszről került át ebbe az időpontba.

"Nagyon jó érzés, hogy ebben a műsorban léphetek újra a nézők elé, hiszen nagyon közel áll a szívemhez. Amikor búcsúztam, nagy szükségem volt a pihenésre, de bevallom, mostanra már hiányzott a feladat és ez a számomra oly fontos csapat" - mondta el Liptai Claudia.

"Az egyik legállandóbb dolog mostanra az életemben a Megasztár lett. A kezdetektől részt veszek a műsorban, ami minden évadban más és más, hiszen a versenyzőktől függ, hogyan alakul. Felemelő, hogy igazi fiatal tehetségeknek segítünk lehetőséghez jutni az egyes szériákban. Claudiával pedig remek csapat vagyunk: éppen tíz éve álltunk először közösen kamerák elé, ismerjük egymás minden rezdülését. Boldog vagyok, hogy idén is együtt vezethetjük ezt a műsort!"  - tette hozzá Tilla.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2020. október 22.

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.