Újra láthatjuk az ország legjobb standuposait a Comedy Centralon! Pénteken visszatér a humorcsatorna nagysikerű műsorfolyama, a Comedy Club.

A Comedy Club új évadát a csapat veteránja, Litkai Gergely nyitja október 11-én, a következő hetekben pedig Csenki Attilával, Szobácsi Gergővel és Fülöp Viktorral is találkozhatnak a tévénézők.

Litkai Gergely önálló estjén a multinacionális cégek jellegzetes világába kalauzol minket, így október 11-én, pénteken 21:00-tól egy önfeledt órát tölthetünk a Karinthy-gyűrűs humoristával a végtelen prezentációk és diagramok sűrűjében.

Az örök felháborodott vidéki, Csenki Attila egy különösen releváns témát, a környezetszennyezés és a klímaváltozás kérdéseit boncolgatva nevettet minket október 18-án Az újrahasznosított férfi című önálló estjén.

Október 25-én a szakácsból építőmunkássá, majd végül humoristává avanzsáló Szobácsi Gergő társaságában vehetünk Idegzuhanyt. Az est témái azok a villámcsapásként bekövetkező pillanatok, melyek sorsfordító hatással bírnak mindennapi életünkre.

Végezetül november 11-én csöngetnek be Fülöp Viktor Fogadóra című nevetésterápiájára, ahol egy gyakorló tanár szemszögéből láthatjuk az iskolai lét meghatározó elemeit – osztályozó konferenciától a szülői értekezletig.

:

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

6 órája

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.