2011. november 11.

″Lőjetek le!″

A Ringier ifjúsági portálja, a neon.hu Lőjetek le! című online rovatához mobil applikációt indít.

A Ringier ifjúsági portálja, a neon.hu Lőjetek le! című online rovatához mobil applikációt indít. A Lőjetek le alkalmazás letöltői a legcikibb sztorikat oszthatják meg és olvashatják egy helyen, valamint szavazással értékelhetik is ezeket. Ha az olvasók elég kellemetlennek tartják a leírt történetet, akkor megadhatják neki a „kegyelem golyót”. A sztorikat e mellett az alapján is meg lehet ítélni, hogy igaznak vagy hamisnak véli-e az olvasó. Az online formában rendkívül népszerű rovat másfél éve fut a neon.hu oldalon.

A naponta többször frissülő neon.hu helyet ad mindennek, ami a fiatalokat érdekli: sztárok, divat, technikai újdonságok, toplisták, tanácsadás. Az új mobilos alkalmazás szintén a tizenévesek érdeklődési körét tartja szem előtt tematikáival: szerelem, szex, család, suli/munka.

Az alkalmazás iPhone-ra és Android telefonokra fejlesztett és mindkét esetben ingyenes szolgáltatás. „A neon.hu egy fiataloknak szóló interaktív portál, amely törekszik arra, hogy újszerű látványvilágot és tartalmi megoldásokat valósítson meg. Az online rovatunk népszerűsége ösztönözte, hogy mobil applikáció formájában is megvalósuljon a Lőjetek le! A mai magyar piacon online ifjúsági oldal még nem indított hasonló alkalmazást, így elsők vagyunk ezzel a játékos app-pal, amelyet terveink szerint hamarosan más tematikájú praktikus vagy interaktív alkalmazások is követnek majd. A Ringier stratégiájában jelentős szerepet játszanak a mobilalkalmazások, a „Lőjetek le!” applikációval egy állandó használatban lévő, interaktív véleménymegosztó platformot szeretnénk kínálni - mondta el Illés Csaba, a Ringier Youth Network főszerkesztője.

Az új alkalmazás bevezetését print és bannerkampány kíséri a Ringier lapjaiban és online felületein, valamint nyereményjáték, melynek főnyereménye egy iPod nano.