2012. március 12.

Lopott Jacko

Egyelőre nem tudni, mekkora kár érte a Sony-t azzal, hogy feltört honlapján keresztül elloptak ezt-azt – köztük Michael Jackson pár felvételét is.

Egyelőre nem tudni, mekkora kár érte a Sony-t azzal, hogy feltört honlapján keresztül elloptak ezt-azt – köztük Michael Jackson pár felvételét is.

A zenecég mindeddig nem hozta nyilvánosságra, pontosan mit másolhattak le a támadók. Tavalyelőtt negyedmilliárd dollárt fizetett a Jacko-jogokért a Sony. Ennek egyik eleme volt, hogy hét éven keresztül hasznosíthatják az egy évvel korábban, 50 esztendősen elhunyt művész zenei hagyatékát.

A kultúr-recycling első eleme a 2010 decemberében piacra dobott Michael című korong volt – emlékeztet tudósításában a BBC. Szakemberek ugyanakkor úgy vélik, még több albumnyi anyag lehet a csőben.

Az eset azért is kellemetlen a Sony-nak, mert tavaly áprilisban a PlayStation Networköt érte hackertámadás. Akkor több tízmillió ügyfélről szerezhettek adatot a betolakodók.

Legendás rockerek A Dal színpadán

13 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

14 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.