2012. december 18.

Lumia: újabb löket

Számos helyiekre szabott alkalmazással előre feltöltve várja a kínai piacra lépést a Nokia sikersztori-okostelefonja, amely más titkot is rejt.

Számos helyiekre szabott alkalmazással előre feltöltve várja a kínai piacra lépést a Nokia sikersztori-okostelefonja, amely más titkot is rejt.

Sorozatban nyomják ki a széria egyes modelljeit a világ legnagyobb mobilpiacán: nemrég került a helyi boltokba a Lumia 620, amelyet a 820-as és a 920-as követ heteken belül. Utóbbi kap egy helyi klónt is; a 920T-re keresztelt változat – amelyet csak a China Mobile árusít majd – kompatibilis a helyi fejlesztésű, harmadik generációs TD-SCDMA szabvánnyal.

A finn telefongyártó remekül időzítette új termékei bevezetését a világ legnagyobb mobilszolgáltatójánál; a China Mobile utolsóként veszi fel kínálatába a iPhone 5-öt, amelyet a napokban kezd el árusítani közel 80 millió 3G-ügyfelének.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

8 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

15 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.