A Blikk információi szerint rövidesen újra képernyőre kerül a Feleségek luxuskivitelben második évada, amelyben Csősz Boglárka, Köllő Babett, Vasvári Vivien, Smaltig Dalma és Farkas Rita új társat is kap: a TV2 egykori társtulajdonosa, korábban több nagy multinacionális cég gazdasági igazgatója, Yvonne Dederick csatlakozik a csapathoz.

Az üzletasszony már az első szériában is feltűnt, ám mostantól az ő hétköznapjai is nagyobb hangsúlyt kapnak a folytatásban - írja a Blikk.

Engem eredetileg is felkértek a szereplésre, de akkor még bizonytalan voltam a műsor tematikáját tekintve. Aggódtam, hogy üzletasszonyi státuszom esetleg sérülne, hiszen ha olyan lenne a megközelítés, azt gondolhatták volna a nézők, csak eltartott vagyok. Persze, van férjem, és családanya is vagyok, de a karrierem alakulását kizárólag magamnak köszönhetem

– árulta el a lapnak, majd hozzátette: "A lányom azonban nagy rajongója az Amerikában több verzióban is futó realitynek, így most belevágtam."

Mint írják, az új szereplő nem jön zavarba a kamerák előtt, sőt, fontos, hogy feszegethesse saját határait.

Gyerekoromban színészkedtem, tévéztem is korábban, így van tapasztalatom, de mindig próbálom tágítani a kereteket. Nőies feministának tartom magam, aki szeret szép ruhákban járni, szereti a nőies megjelenést, de kiáll az egyenjogúságért is

– jelentette ki.

Az üzletasszonyként dolgozó Yvonne Dederick a munkával is össze tudja kapcsolni a televíziós szereplést, hiszen több szereplőtársának a karrierjét is egyengeti egy hírességekkel foglalkozó menedzsmentiroda, a Grandioso tulajdonosaként.

Az ügyfeleim közül többen is részt vesznek a műsorban, így fura lenne, ha visszautasítanám a felkérést, miközben nekik javasolom, és rajtuk keresztül profitálok a sorozatbó­l

– magyarázta Yvonne Dederick, aki Babettet, Vivient és Ritát is tanácsaival látja majd el a szereplés mellett.

A feladatom, hogy hosszabb ideig figyeljenek rájuk, mint ameddi­g a műsor tart, illetve segítsek megtervezni, hogyan tovább, ha lecseng a sorozat.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

1 napja

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.