2011. július 01.

MGM-Forum Film megállapodás a DVD forgalmazásról

Öt piacra vonatkozóan született megállapodás a DVD és blue-ray forgalmazási jogokról.

Öt piacra vonatkozóan született megállapodás a DVD és blue-ray forgalmazási jogokról.

Hosszútávra szóló megállapodást kötött az MGM és a Cinema City International (CCI) filmforgalmazó cége, a Forum Film. Ennek nyomán Magyarország mellett Lengyelországban, Romániában, Bulgáriában és Izraelben utóbbi cég kapta a stúdió alkotásaira vonatkozó DVD és blue-ray jogokat.

A megállapodás ötéves időtávra és az új bemutatókra vonatkozik, így olyan filmek esnek majd bele, mint a 2012-2013-ban bemutatásra kerülő Hobbit filmek, a James Bond széria új részei. Ez utóbbiakról annyit tudni, hogy a következő film jövő novemberben jön, míg az azutáni darabra még nincs pontos időpont.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.