2012. február 21.

MTG-dominó Szlovéniában

Hetekkel a hivatalos bejelentés után már be is zárja szlovéniai tévécsatornáját a Modern Times Group (MTG).

Hetekkel a hivatalos bejelentés után már be is zárja szlovéniai tévécsatornáját a Modern Times Group (MTG).

Az 1995-ben, eredetileg vallási csatornaként indított TV3-at hat esztendeje vette át az MTG, s első lépése az volt, hogy a Prva TV (Első TV) névről az eredetire keresztelte vissza az adót. Ennek ellenére nem bírt a csatorna a helyi tévés piacot uraló, CME-tulajdonú Pop TV-Kanal A párossal.

A TV3 búcsúja közvetlen hatással lehet a helyi digitális műsorszórási piacra. Ez ugyanis az egyetlen adó, amely nem a köztévé által üzemeltetett egyes, hanem a norvég Norkring által kezet kettes multiplexen sugározza műsorát. A Norkring máris bejelentette, hogy a piaci fejlemények – konkrétan a TV3 leállása - miatt a jövő hónap elejével leállítja szlovéniai működését.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

1 napja

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.