2012. február 21.

MTG-dominó Szlovéniában

Hetekkel a hivatalos bejelentés után már be is zárja szlovéniai tévécsatornáját a Modern Times Group (MTG).

Hetekkel a hivatalos bejelentés után már be is zárja szlovéniai tévécsatornáját a Modern Times Group (MTG).

Az 1995-ben, eredetileg vallási csatornaként indított TV3-at hat esztendeje vette át az MTG, s első lépése az volt, hogy a Prva TV (Első TV) névről az eredetire keresztelte vissza az adót. Ennek ellenére nem bírt a csatorna a helyi tévés piacot uraló, CME-tulajdonú Pop TV-Kanal A párossal.

A TV3 búcsúja közvetlen hatással lehet a helyi digitális műsorszórási piacra. Ez ugyanis az egyetlen adó, amely nem a köztévé által üzemeltetett egyes, hanem a norvég Norkring által kezet kettes multiplexen sugározza műsorát. A Norkring máris bejelentette, hogy a piaci fejlemények – konkrétan a TV3 leállása - miatt a jövő hónap elejével leállítja szlovéniai működését.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

6 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

13 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.