2010. augusztus 04.

MTV Music Awards: Lady Gaga mindent visz

Összesen 13 jelölést kapott az MTV Video Music Awards-on lady Gaga. Ez minden idők legtöbb jelölése.

Összesen 13 jelölést kapott az MTV Video Music Awards-on lady Gaga. Ez minden idők legtöbb jelölése.

A 27. MTV Video Music Awards már most két különcről, Lady Gagáról és Eminemről szól, akik a legtöbb jelölést kapták. Míg az énekesnő izgatottan készül a szeptember 12-i díjátadóra, a rapper inkább elküldte a szervezőket melegebb éghajlatra.

Lady Gaga Bad Romance című dalával eddig is sorra döntötte a rekordokat, a 13 MTV VMA-jelölés azonban mindenkit meglepett. A szám klipje három kategóriában is versenyez, ami már önmagában hatalmas elismerés, ám az Év legjobb videója címért többek között az énekesnő másik slágerével, a Telephone-nal küzd a díjért. Így Lady Gagának sikerült az, ami női előadónak előtte soha az MTV Video Music Awards történetében, két klipjét is a kategória jelöltjei közé jutatta.

A díjátadó másik nagyágyúja Eminem lehet, aki 8 jelöléssel áll Lady Gaga mögött. Bár, úgy tűnik, őt inkább zavarja a sikerrel járó hercehurca. „Nyilvánvaló, hogy az MTV-t cseppet sem érdekli, hogy rögtön a díjátadó után teltházas koncerteket adok az ország túlsó felén. Persze elmegyek, de ne várják, hogy jó képet vágjak a dologhoz”- fakadt ki a rapper.

A két nagyágyú mellett olyan fiatal tehetségek és nagy visszatérők küzdenek egymással, mint Ke$ha, Justin Bieber, Jay-Z, Alicia Keys és P!nk. A jelöltek pontos listája megtalálható az MTV Video Music Awards hivatalos honlapján, ahol szeptember 12-ig lehet szavazni a kedvencekre – áll a zenecsatorna közleményében.

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

7 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.