2016. augusztus 19.

MTV Video Music Awards: az első fellépők  

A multi-platina, és többszörös Grammy-díjas pop ikon, Britney Spears 9 év után visszatér az MTV VMA színpadára.

A szupersztár hamarosan megjelenő, Glory című albumáról adja majd elő a Make Me című dalt, amelyben a feltörekvő rapper, G-Eazy is közreműködik. A duó mellett a rajongók szintén élőben láthatják és hallhatják Nick Jonast és Ty Dolla $ign-t augusztus 28-án, a New York-i Madison Square Gardenben, illetve az MTV-n és a VIVA-n augusztus 29-én este tízkor.

Az idei Video Music Awards nagy visszatérője, Britney Spears, és a szólóénekesként fellépő Nick Jonas is látványos vírusvideóval jelentette be, hogy színpadra lép idén a Madison Square Gardenben. Britney egy Los Angeles-i, míg Nick egy brooklyni videoművész kreatív alkotásával árasztotta el a közösségi oldalakat: így közölték, hogy különleges fellépésekkel várják a rajongókat – közölte pénteken portálunkkal a csatorna.

Nick Jonas is hasonló kollaborációra készül az MTV augusztus 28-i díjátadóján: ő Ty Dolla $ignnal, a kaliforniai rapperrel és R&B dalszerzővel adja elő  Bacon című dalát. Nick Jonas már évek óta bizonyítja, hogy tehetséges színész és zenész, 2014 óta viszont szólóelőadóként is járja a színpadokat. Két éve megjelent első albuma gyorsan dupla-platinalemez lett, így Nick azt is megmutatta, hogy nem csak testvéreivel együtt, hanem egyedül is megállja a helyét - jelezték.