2012. augusztus 09.

MTVA: ingyenes 3D

Ingyenesen nézhető a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) nagyfelbontású (HD) és 3D közvetítése az M3D csatornán az interneten.

Ingyenesen nézhető a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) nagyfelbontású (HD) és 3D közvetítése az M3D csatornán az interneten - közölte szerdán az MTVA az MTI-vel.

A HD minőségű internetes közvetítés - amely már a futball EB alatt is biztosított volt - akár 20 ezer egyidejű nézőt is ki tud szolgálni egy időben. A 3D-s adás kétféle formátumban is elérhető, ezek közül az egyikhez nincs szükség speciális megjelenítőre, csupán egy olcsó, piros-kék lencsével rendelkező szemüvegre. Ezzel a térhatású kép élménye bárki számára elérhetővé válik akár hagyományos monitoron vagy televíziókészüléken is.

A 3D-s közvetítések a www.mtv.hu/m3d címen érhetők el.

Címkék: MTV 3d

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

1 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

2 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.