2011. szeptember 14.

Magyar járműipari hírek angolul

Angol nyelvű járműipari hírszolgáltatást indított a győri Autopro.hu szakportál - közölte Koloszár Tamás főszerkesztő portálunkkal.

Angol nyelvű járműipari hírszolgáltatást indított a győri Autopro.hu szakportál - közölte Koloszár Tamás főszerkesztő portálunkkal.

Napi öt - jellemzően magyar vonatkozású - hírt tesznek hozzáférhetővé angolul a honlapon, de azt tervezik, hogy ez a szám a jövőben emelkedik majd. Hogy mennyire, azt a piaci igények határozzák majd meg - mondta el Koloszár Tamás.

Világszerte a 21. század húzóágazataként emlegetik a járműipart, a szakmai prognózisok szerint a következő öt-tíz év során Magyarország a térség meghatározó autóipari telephelyévé válhat; ezért is tartják fontosnak, hogy több hír legyen a magyar nyelvet nem beszélők számára is elérhető az interneten – tette hozzá a főszerkesztő.

Az Autopro.hu portált a Lapcom jegyzi, amely a Délmagyarország és a Kisalföld című megyei napilapokat is kiadja.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

6 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

6 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.