2014. augusztus 01.

Magyarországon is elérhető a ProSiebenSat.1 Welt

Mostantól weben, akár mobileszközökön is elérhetők a ProSieben, a SAT.1, a kabel eins, a sixx, a ProSieben MAXX és a SAT.1 Gold műsorai Magyarországon

Mostantól weben, akár mobileszközökön is elérhetők a ProSieben, a SAT.1, a kabel eins, a sixx, a ProSieben MAXX és a SAT.1 Gold műsorai Magyarországon.

Kanadában és Észak-Amerikában műholdon keresztül 2005-ben indult a ProSiebenSat.1 Welt, jelenleg pedig világszerte 17 országban érhető el - mostantól kezdve hazánkban is. Az adások nem csak otthon nézhetők meg, hanem okostelefonon és tableten is hozzáférhetők. Az elsődleges célközönség a külföldre utazó német anyanyelvűek és a németül tanulók.

A ProSiebenSat.1 Welt saját, független TV-műsort szolgáltat - német sorozatokkal, filmekkel, Bundesliga-magazinnal, népzenével, humoristákkal. A felhasználók nem csak a legfrissebb TV-műsorokat nézhetik meg, de az elmúlt 12 óra műsorait is a saját időzónájuktól és ízlésüktől függően. A bevezető szakaszban a nézők a ProSiebenSat.1 műsorszolgáltató csoport TV-műsoraira havi 7,90 euróért fizethetnek elő, egy hétig pedig ingyen kipróbálhatják. A ProSiebenSat.1 Welt ajánlata bármelyik hónapban lemondható.