2017. március 13.

Magyarországra érkezett a BBC Kertvilág magazin

Március 10-én az IQ Press Kft. gondozásában jelent meg, és a brit BBC Gardeners’ World magazinjának a tartalmára épül.

A BBC Kertvilág tartalmában mind a díszkert, mind a haszonkert téma jelen van. Népszerű szakértők adnak tanácsot a kezdő és gyakorlott hobbikertészeknek, praktikus információk olvashatók virág- és zöldségfajtákról, kertgondozásról. Foglalkozik a lap a legaktuálisabb kerti problémák megoldásával csakúgy, mint a szép és színes virágágyások kialakításával, mindezt érdekes cikkekkel és sok látványos fotóval alátámasztva.

„A Kiadó ezzel a kiadvánnyal is erősíteni kívánja jelenlétét a hobbimagazin piacon. Az IQ Press Kft. portfóliójába tartozó két kertmagazin – a BBC Kertvilág és Otthon Kert különszám – tematikailag jól megfér egymás mellett, illetve ki is egészítik egymást, kihasználva a hirdetési piac adta szinergiákat” – mondta Bőcs András, az IQ Press Kft. ügyvezetője.

A BBC Kertvilág egyszeri bookazine kiadvány, 30 000 nyomott példánnyal, 96+4 oldalon, az eredeti angol oldalakra támaszkodó szerkezettel és tartalommal. Az angol lap egy tévéműsorra épül, főbb arcai a magazinban is feltűnnek.