2014. augusztus 27.

Majka bevált a szálláspiacon

A rapper a NeMaradjLe.hu arcaként megtriplázta a napi like-ok számát és 5000 új követőt is hozott, elsősorban az ügyfél által megcélzott korcsoportban

A rapper a NeMaradjLe.hu arcaként megtriplázta a napi like-ok számát és 5000 új követőt is hozott, elsősorban az ügyfél által megcélzott korcsoportban.

Lezárult Majka legutóbbi kampánya, amelyben „szabadságharcosként” küzdött az éves szabadságolások és a kikapcsolódás fontossága mellett a NeMaradjLe.hu szállásfoglaló oldal arcaként.

A zenész beváltotta a hozzá fűzött reményeket: a szállásfoglaló honlap közösségi oldalán a napi kedvelések száma megháromszorozódott, emellett az indított nyereményjáték több mint 1500 résztvevőt vonzott. A rapper közösségi oldalán közzétett utazási témájú posztok majdnem 20.000 like-ot gyűjtöttek. Összességében 5000 fővel nőtt a népszerű szállásközvetítő oldal közösségi rajongótábora, amely majd 20 százalékos növekedést jelentett a három hónapos kampányidőszak alatt.

„Majkával a fiatalok célcsoportját próbáltuk elérni, amely sikerült is, látva az új like-olók korcsoportmegoszlását. Külön meglepetés volt, hogy Majka időközben az egyik legrangosabb gazdasági magazin* értékmérő celeblistáján az előkelő 15. helyet foglalta el” - nyilatkozta Szalay Ákos, a NeMaradjLe.hu marketingért felelős vezetője. Az oldal hamarosan újabb celeb megbízását tervezi.

*: Forbes

Az „aranykor″ nyomában

17 perce

A DigitalHungary az idősődő szülők, tehát empty nesterek vásárlási szokásait vizsgálta.

Betiltottak egy filmszatírát Oroszországban

1 órája

Két nappal az országos premier előtt visszavonta az orosz kulturális minisztérium az Armando Iannucci rendezte francia-brit fekete komédia, a Sztálin halála című film forgalmazási engedélyét.