2013. szeptember 05.

Már Szlovéniában is értékesítik a Minimax felületeit

Szeptember elején a Chello Central Europe elindította a szlovén reklám-értékesítést a Minimax szerb / szlovén közös feedjén.

Szeptember elején a Chello Central Europe elindította a szlovén reklám-értékesítést a Minimax szerb / szlovén közös feedjén.

Szerbiában és Szlovéniában a Minimax gyermekcsatorna osztott feeden látható, amelyen korábban csak szerb reklámokat láthattak mindkét ország nézői. A szlovén reklámértékesítés szeptemberi elindulásával immár a szlovén hirdetőknek is lehetősége nyílik megjelenni a csatornán. Ezentúl Szerbiában csak szerb nyelvű, Szlovéniában pedig csak szlovén nyelvű reklámokat sugároz a televízió. A reklámok a gyerekek körében olyan sorozatok környezetében kapnak majd helyet mint a Mia és én; a Mike, a kis lovag; A varázslatos fogtündérek; illetve a szeptemberben debütáló, játékok ihlette Littlest Pet Shop és A tenger hercegnői.

A Minimax gyermekcsatornát a szlovén reklámpiacon a Comedia d.o.o. sales house képviseli. A Comedia 2012-ben alakult, kifejezetten kábeltelevíziók reklámidejét értékesíti Szlovéniában. Kizárólagos értékesítési jogokkal rendelkezik a Minimax mellett a többi között olyan csatornáknál mint az Animal Planet, a Universal Channel, a Travel Channel, a CBS Reality, a Viasat TV1000, a Viasat Explorer és a Viasat History.

A szlovéniai Minimax reklámértékesítésének indulásával egy időben a Chello Central Europe megkezdi a Minimax nézettség-mérését is Szlovéniában.