2011. október 12.

Már jön is a Steve Jobs emlékfilm

A Discovery Channel mutat be egyórás dokumentumfilmet az Apple nemrég elhunyt alapítójáról november elején.

A Discovery Channel mutat be egyórás dokumentumfilmet az Apple nemrég elhunyt alapítójáról november elején.

iGenius: Hogyan változtatta meg Steve Jobs a világot? címmel mutat be egyórás dokumentumfilmet a Discovery Channel, melyben Steve Jobsnak, az Apple nemrég meghalt alapítójának, vezérigazgatójának állít emléket. A filmet közvetlenül Jobs halála után forgatták le az Állítólag... műsorvezetőivel.

A dokumtumfilm világpremierjére az Egyesült Államokban kerül sor október 16-án, ezt követően érkezik el a műsor Magyarországra is, november 1-jén. A műsorban újságírók és ismert informatikai szakemberek, illetve Steve Jobs közeli barátai is megszólalnak, például Daniel Kottke, aki indiai útjára kísérte, vagy John Draper mérnök, aki elindította őt pályáján.

"Valaki azt mondta, hogy a mások által kikövezett útra lépni ésszerű cselekedet. Ebből viszont az következik, hogy ésszerűtlen emberek hoznak változást, viszik előre a világot. Steve Jobs ilyen értelemben ésszerűtlen ember volt. Nem elégedett meg azzal, hogy azt kínálja nekünk, amire szükségünk van, hanem újraértelmezte a digitális térhez fűződő gondolatainkat és elvárásainkat a hatékonyságról, kreativitásról, zenéről, kommunikációról, média- vagy művészetfogyasztásról. Közvetve és közvetlenül is hatással volt mindannyiunk életére" - nyilatkozta a műsor kapcsán Adam Savage, az egyik műsorvezető.

Lángosról posztolunk a legtöbbet

32 perce

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál utánajárt, hogy a magyarok mely hungarikumnak számító ételeket szeretik kitenni az Instagramra. Az is kiderült, hogy ez a lista nem egyezik a házhoz szállított kedvenc fogásokkal.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

4 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.