2016. szeptember 21.

Már online is elérhető a Saul fia

Az HBO GO az országos televíziós premier előtt elérhetővé tette az Oscar-díjas magyar filmet, amely az online videótár segítségével bárhol, bármikor nézhető.

A számos figyelemre méltó eredmény után Nemes Jeles László rendezése idén megkapta a kiérdemelhető legnagyobb szakmai elismerést, az Oscar-díjat is. 35 év után végre ismét magyar film diadalmaskodhatott a gálán a legjobb külföldi alkotások között. A Saul fia az elmúlt hónapokban hatalmas nemzetközi érdeklődésre tett szert, de itthon televízióban eddig még nem mutatták be. Az HBO GO segítségével azonban bárki megtekintheti otthonában a közelgő premier előtt.

Az HBO külön büszke arra, hogy az Oscar-díjas film forgatási munkálataiban az a Laokoon Filmgroup vállalt nélkülözhetetlen szerepet, akik nélkül a csatorna legsikeresebb hazai saját gyártású sorozata, az Aranyélet sem valósulhatott volna meg.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

1 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.