2016. szeptember 21.

Már online is elérhető a Saul fia

Az HBO GO az országos televíziós premier előtt elérhetővé tette az Oscar-díjas magyar filmet, amely az online videótár segítségével bárhol, bármikor nézhető.

A számos figyelemre méltó eredmény után Nemes Jeles László rendezése idén megkapta a kiérdemelhető legnagyobb szakmai elismerést, az Oscar-díjat is. 35 év után végre ismét magyar film diadalmaskodhatott a gálán a legjobb külföldi alkotások között. A Saul fia az elmúlt hónapokban hatalmas nemzetközi érdeklődésre tett szert, de itthon televízióban eddig még nem mutatták be. Az HBO GO segítségével azonban bárki megtekintheti otthonában a közelgő premier előtt.

Az HBO külön büszke arra, hogy az Oscar-díjas film forgatási munkálataiban az a Laokoon Filmgroup vállalt nélkülözhetetlen szerepet, akik nélkül a csatorna legsikeresebb hazai saját gyártású sorozata, az Aranyélet sem valósulhatott volna meg.

Indul A Bank és a Bezár a bazár! a TV2-n

12 órája

6 kérdés – 6 perc – 60 millió forint! - ma este 20:45-től Stohl András műsorvezetésével elstartol A Bank, a TV2 legújabb, hazai fejlesztésű kvíz show-ja.