2010. augusztus 02.

Marad a Sláger-gazda

Korántsem biztos, hogy a cég első emberének sikerül kivásárolnia az egykori Sláger Rádió tulajdonosait az Emmis-ből. Több részvényes ellenáll.

Korántsem biztos, hogy a cég első emberének sikerül kivásárolnia az egykori Sláger Rádió tulajdonosait az Emmis-ből. Több részvényes ellenáll.

Kedden döntenek a tulajdonosok arról, kivásárolhatja-e Jeff Smulyan a részvényeseket az Emmis Cormmunications-ből. Mégpedig gálánsnak tűnő ajánlattal, hiszen a részvényenkénti 2,4 dollár hatodával magasabb körülbelül a cég papírjainak tőzsdei árfolyamánál. Ezzel mintegy 90 millió dollárra lőtte be a médiavállalat értékét.

Csakhogy kilenc elsőbbségi részvényes máris jelezte, hogy a kivásárlás ellen fognak szavazni. Márpedig az üzlethez az elsőbbségi részvények kétharmadának birtokosaitól kell megszereznie a jóváhagyást – az üzletet elvetőknek viszont 34 százalékuk van.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

5 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

12 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.