2014. január 27.

Marad az Adaptive-nál a TV2

A TV2-csoport online felületeinek értékesítésére kiírt tendert ismét az Adaptive Media nyerte. Az idén hatodik évébe lép az együttműködés.

A TV2-csoport online felületeinek értékesítésére kiírt tendert ismét az Adaptive Media nyerte. Az idén hatodik évébe lép az együttműködés, az eszközök köre folyamatosan bővül.

A TV2 digitális médiafelületeinek 2014-es értékesítésére meghirdetett tenderen a pályázók közül az Adaptive Media Sales House lett a győztes, így a két cég 2008 vége óta tartó kereskedelmi együttműködése idén is folytatódik.

„A TV2-csoport csatornáinak weboldalain – tv2.hu, fem3.hu, pro4.hu, supertv2.hu, valamint más tematikus site-okon, például a sztarbansztar.hu és a halatortan.hu –, egyre szélesebb körű kommunikációs megoldásokat kínálunk. A portfóliónk hirdetési felületeibe beleértendőek a TV2 mobiltelefonokra vagy más eszközökre optimalizált megjelenési formái, az applikációk és később a widgetek is” – nyilatkozta Koltai Péter, a TV2 üzletfejlesztési igazgatója.

Sopov István, az Adaptive Media ügyvezetője a megállapodás megkötése után szintén a TV2 digitális portfóliófejlesztés iránti elkötelezettségét emelte ki.