2011. március 03.

Március végén jön hozzánk az iPad2

Az Apple bemutatta az iPad2-t, amely az amerikai piacon március 11-től lesz kapható. Maga Steve Jobs méltatta az új kütyüt.

Az Apple bemutatta az iPad2-t, amely az amerikai piacon március 11-től lesz kapható. Maga Steve Jobs méltatta az új kütyüt.

Könnyebb, vékonyabb, erősebb, jobb multimédiás élményt nyújtani képes táblagépet mutatott be tegnap az Apple, mint az elődje. Mégis, a kommentárok között több olyan akadt, amely az iPad2-t inkább inkrementális változásként jellemezte az első szériához képest.

A táblagépet az Egyesült Államokban 2011. március 11-től lehet kapni, míg hozzánk, sok más piaccal együtt március 25-re érkezhet meg. Ami az árakat illeti: a kizárólag WiFi képes verzió 499 dollárnál kezdődik.

Az iPad2-nél magánál talán nagyobb meglepetés volt, hogy a betegszabadságon lévő, otthonról is aktívan dolgozó, de közben bizonyos bulvárlapok szerint már haldokló Steve Jobs mutatta be a táblagépet, amelyet a tőle megszokott tempóval "varázslatosnak" tiltulált, miközben a konkurenciának odamondott.

Az Apple vezére elmondta, a táblagép első verziójából eddig összesen 15 millió darabot adtak el, amiből 7 millió 2010 utolsó negyedévére esett. Ez 9,5 milliárd dolláros bevételt jelent kilenc hónap alatt.

Íme az iPad2
Címkék: apple iPad táblagép

Legendás rockerek A Dal színpadán

8 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

9 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.