2013. október 16.

Marlboro-per készül?

Bíróság elé viheti ügyét az ikonikus cigarettamárka gyártója, miután egy bajor hatóság betiltotta két éve futó kampányukat.

Bíróság elé viheti ügyét az ikonikus cigarettamárka gyártója, miután egy bajor hatóság betiltotta két éve futó kampányukat.

Az indoklás szerint a Maybe a fiatalokat célozza meg, és a dohányzás ügyében tétovázókat akarja átbillenteni a holtponton. Mégpedig épp azzal, hogy a Marlboro-pöfékelést és a határozottságot állítja párhuzamba egymással. A döntést ugyan egy tartományi hivatal hozta meg, de országos kihatása lehet, lévén épp München mellett van a Philip Morris cégközpontja.

Ráadásul a társaság a döntés tényalapját is vitatja: szerintük ugyanis nem a fiatalokat, hanem a felnőtteket szólítja meg a hirdetés. Emellett állítják: saját rajongóikat erősítik meg választásukban, illetve a más márkákat választókat próbálják meg átcsábítani, és szó sincs arról, hogy a nemdohányzók közül próbálnának új vevőket szerezni.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.