2010. június 07.

Máshogy lapozhatóak

Aki siet, beszerezhet a könyvhéten még néhány olyan könyvet, amelyet újságíró „követett el”. A lista nem hosszú, de a paletta széles.

Aki siet, beszerezhet a könyvhéten még néhány olyan könyvet, amelyet újságíró „követett el”. A lista nem hosszú, de a paletta széles.

A Klubrádión jelentkező kultúr- és politikatörténeti rádióműsorát pödörte könyvvé Aczél Endre, aki az Acélsodrony címet ide is hozta. A soha nem az írásból élő, de a Magyar Televízióban hosszú idei szerkesztősködő, nemrég elhunyt Békés Pál A Félőlény című gyerekkönyvvel és a felnötteknek szóló, Érzékeny utazások Közép-Európán át-tal jelentkezett. Cselényi László – aki második ciklusát tölti a Duna Televízió élén - Az Értől a Csendes-óceánig címmel rendezte csokorba publicisztikáit.

Kiss Tibor Noé, a Focitipp.hu főszerkesztője önéletrajzi regényt írt. A téma: saját nemváltása. Az éveken át a vasárnap reggeli nap-keltét vezető (egyben a produkciót főszerkesztő) Lakat T. Károly Varga Zoltánról, a Fradi egykori labdazsonglőréről, míg a levelesládás Miska bácsi, azaz Padisák Mihály saját emlékeiről írt egy kötetre valót.

 

Címkék: könyvpiac

Lezárult az AranyCORE zenebajnokság

11 perce

A Foreland lett a zenebajnokság legnépszerűbb zenekara. A zsűri első helyezettje a Fák Alatt Zenekar, a különdíjat pedig az Evilági Zenekar veheti majd át. A zsűri és a közönség összesen 65 dal közül választhatott.

Aranyeső a Viasat Worldnél

19 órája

A Viasat World vezető nemzetközi médiavállalat öt jelöléséből kettőt váltott aranyra a Promax BDA Europe Awards díjátadóján, ahol a szórakoztatóipar, marketing és design terén elért kiemelkedő teljesítményeket értékelték.