2016. október 11.

Második születésnapját ünnepelte a Sláger TV

A július 1-jétől már magyar joghatóság alatt álló tévéadó születésnapi partiján együtt ünnepeltek a mulatós világ sztárjai.

Második születésnapját ünnepli idén a Sláger TV. A televízió 2009. szeptember 1-jén még Nóta TV elnevezéssel, román joghatóság alatt kezdte meg a működését. 2014. szeptember 1-jén nevezték át Sláger TV-re, mindeközben szórakoztató csatornává alakult át, amely modern magyar- és külföldi slágerekkel erősített. „Újabb mérföldkőhöz érkezett a Tematic Media Group zenecsatornája, ugyanis a magyar szerzői jogvédő hivatalhoz történő kapcsolódás után idén teljesen a magyar joghatóság alatt folytatja a működését a Sláger TV” – mondta el Fái András, a Sláger TV producere, aki hozzátette, hogy a születésnapi rendezvényen a csatorna vezetősége együtt ünnepelt a műsorvezetőkkel és a sztárokkal.

Bódi Guszti és Margó, Varga Kinga, a Sláger TV Party sztárja, Sós Fecó&Hencsy, Márió, Csocsesz és A jó LaciBetyár is hatalmasat bulizott az évforduló alkalmából a többi mulatós előadóval együtt.

„A Sláger TV Party nézettsége az évek során egyre csak nőtt, ami a jó daloknak is köszönhető. A csatornánál egyébként a profizmus mellett a családias, baráti hangulat uralkodik: nem versenyzünk egymással és jóban vagyunk. Ezért működik jól a Sláger TV” – mondta Bódi Csabi.

Az eseményen a második születésnapon kívül is volt ok az ünneplésre. A szeptemberben debütáló műsorok, a sportolók zenei ízlését bemutató Bajnokok Listája és a sztárok mindennapjait követő Bencze Házhoz Megy ugyanis sikert arattak a Sláger TV nézői körében.

Charlie A Dal színpadán vendégszerepel

2 napja

Két évvel a Szekeres Adriennel közös fellépése után Charlie most szólóban tér vissza a nézők elé a Jég dupla whiskyvel című számával szombaton A Dal színpadán.