2019. augusztus 21.

Mától elérhető az HBO GO új, norvég sci-fije

Az Időbevándorlók első része már magyar szinkronnal és felirattal is megtekinthető online, de a TV premierre szeptember 13-ig várni kell.

Már elérhető az HBO GO-n a norvég HBO első saját gyártású sorozata, az Időbevándorlók (Beforeigners). A norvég sci-fiben különös jelenségekre figyelnek fel szerte a világon. Fényvillanásokat látnak az óceán fölött, majd ezt követően emberek tűnnek fel a múltból.

A rejtélyes elődök három történelmi korból érkeznek: a kőkorszakból, a vikingek korából és a XIX. század végéről. Senki sem érti, hogyan lehetséges ez, és az utazók sem emlékeznek arra, mi történt. Néhány évvel később a viking korból származó nő a rendőrtiszt társával egy titokzatos gyilkossági ügyet próbál felderíteni Oslóban.

Az első epizód már magyar szinkronnal és magyar felirattal is elérhető az HBO GO-n, a sorozat TV premierje szeptember 13-án lesz az HBO-n.

Címkék: média hbo go hbo

Nyilvános az 5G-s frekvenciaárverés résztvevőinek listája

2 napja

Három jelentkezőt – a Magyar Telekom Nyrt.-t, a Telenor Magyarország Zrt.-t és a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt.-t – vett árverési nyilvántartásba szeptember 13-án a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).