2020. szeptember 29.

Media1: Távozik a SHE.HU teljes szerkesztősége és írói gárdája

A hétfőn publikált búcsúüzenetben a szerkesztőség bejelentette, hogy a jövőben a she.hu-n, valamint a kapcsolódó közösségi médiás felületen megjelenő tartalmak már nem az ő munkájuk eredménye lesz.

Távozik a SHE.hu című, az Origo kiadójához, a New Wave Media Grouphoz, azon keresztül pedig a kormányközeli Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz tartozó női magazin teljes szerkesztősége – értesült a Media1 a távozó szerkesztőség nyilvános búcsúüzenetéből.

A hétfőn publikált üzenet szerint október közepétől a SHE.hu teljes szerkesztősége és írói gárdája távozik a magazintól, és a jövőben az oldalon, illetve a kapcsolódó közösségi média felületeken megjelenő tartalmak már nem az ő munkájuk eredménye lesz.

A távozás okairól a távozó szerkesztősége nem írt, de reményüket fejezték ki, hogy hamarosan újra találkozhatnak egymással. Jelezték azt is, hogy írói gárdájuk munkásságát addig is nyomon követhetik a saját szerzői oldalaikon.

Címkék: média she.hu

Elindult a köztárssági elnök podcastje

17 órája

Áder János talán az egyetlen köztársasági elnök, aki podcastet indított. A téma, amellyel már az első beszélgetés alkalmával foglalkozott, mindannyiunk közös jövőjéről szólt.