2010. február 04.

MédiaLOG: irány a nullszaldó

Stabilizálta pénzügyeit és jelentős eredményeket ért el a szolgáltatási színvonal javításában a cég csütörtöki közleménye szerint a MédiaLOG. Az egyik idei cél a nullszaldó.

Az országos napilapok és magazinok előfizetéses terjesztését végző társaság vesztesége 2008-ban az ötödére esett, s tavaly tovább csökkenve már csak az – összegszerűen meg nem jelölt - bevétel 1,5 százalékát tette ki.
Rendszere átszervezésével a MédiaLOG elérte, hogy a reklamációs arány mostanra 1,5 ezrelék alá zsugorodott, a Miskolcon működő ügyfélszolgálaton pedig 6-7 százalékra csökkent az elvesztett hívások aránya.
Tavaly áprilisban az ország 105 legnagyobb településén túl további 45 helyen vonta saját hatáskörbe a kézbesítést a cég, aminek eredményeként reggel 7 óráig ezeken a helyeken is kézbe vehetik a napi sajtót az emberek.
A cég a közlemény szerint már jelezte partnereinek, hogy az inflációnál kisebb mértékben emelte árait. Mint írják, „a MédiaLOG tovább folytatja a minőségi színvonal emelését, miközben a gazdálkodás hatékonyságának javításával célja, hogy 2010-ben nullszaldós eredménnyel zárja az évet”.

Cseppben az élet

14 órája

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.