2012. november 28.

Médiában első a Tesco

Ezt is megértük: egy szupermarket-lánc – alapvetően hirdetési célt szolgáló – újságja leverte a komplett lappiacot Nagy-Britanniában.

Ezt is megértük: egy szupermarket-lánc – alapvetően hirdetési célt szolgáló – újságja leverte a komplett lappiacot Nagy-Britanniában.

A Matesz-auditnak megfelelő brit mérés adatai szerint ugyanis szeptemberben 7,2 millió olvasója volt a kiadványnak, ami 8 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához képest. Ez százezer emberrel jobb mutató annál, amit a Murdoch-birodalom (megmaradt) zászlóshajója, a The Sun produkál.

A bulvárlap az egész print-piaccal együtt gyengélkedik, erre mutat, hogy egy évtized alatt közönségének mintegy ötödét veszítette el. Az FT.com az eredmény kapcsán arra utal: újabb tanújele ez annak, hogy mostanra milyen erős médiapiaci pozíciókra tettek szerint a szupermarketek a szigetországban.

Legendás rockerek A Dal színpadán

7 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

9 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.