2012. november 28.

Médiában első a Tesco

Ezt is megértük: egy szupermarket-lánc – alapvetően hirdetési célt szolgáló – újságja leverte a komplett lappiacot Nagy-Britanniában.

Ezt is megértük: egy szupermarket-lánc – alapvetően hirdetési célt szolgáló – újságja leverte a komplett lappiacot Nagy-Britanniában.

A Matesz-auditnak megfelelő brit mérés adatai szerint ugyanis szeptemberben 7,2 millió olvasója volt a kiadványnak, ami 8 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához képest. Ez százezer emberrel jobb mutató annál, amit a Murdoch-birodalom (megmaradt) zászlóshajója, a The Sun produkál.

A bulvárlap az egész print-piaccal együtt gyengélkedik, erre mutat, hogy egy évtized alatt közönségének mintegy ötödét veszítette el. Az FT.com az eredmény kapcsán arra utal: újabb tanújele ez annak, hogy mostanra milyen erős médiapiaci pozíciókra tettek szerint a szupermarketek a szigetországban.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

46 perce

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

3 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.