2014. április 09.

Médiadíj Snowdenért

Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség szinte mindenre kiterjedő kíváncsiságát leleplező anyagok megjelentetését ismerték el különdíjjal.

Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség szinte mindenre kiterjedő kíváncsiságát leleplező anyagok megjelentetését ismerték el különdíjjal.

Wolfgang Büchner a német Spiegel magazin, Alan Rusbridger pedig a brit The Guardian főszerkesztőjeként vette ki a részét a történet mind alaposabb feltárásából – hangzik a napokban odaítélt Európai Sajtódíjhoz fűzött indokolás, amely a sztori felgöngyölítésében mutatott kitartást és bátorságot is méltatja.

Az idén első alkalommal kiosztott különdíjat Yavuz Baydar török publicista kapta a sajtószabadság érdekében kifejtett tevékenységéért, az oknyomozó kategóriát pedig az a trió nyerte, amely feltárta az Ali Khamenei legfőbb iráni vallás vezető körüli cég-és vagyondzsungelt. Egyedi stílusáért Szergej Kazov orosz, kommentárjaiért pedig Boris Dezulovic horvát újságíró kapta meg a 10 ezer euróval is járó elismerést.

Femina már a Viberen is

1 órája

Az új közösségi csatorna részeként egy Femina-matricacsomag is napvilágot látott.

Folytatódik az Elviszlek magammal

2 órája

Hosszú Katinkára csaknem 350 ezren, Zacher Gábor toxikológusra több mint negyedmillióan, Puzsér Róbertre pedig 220 ezren voltak kíváncsiak Magyarország legnépszerűbb autós-beszélgetős műsorában.