2017. január 12.

Médiapiac-tulajdonosváltás

Az Observer megvette a Médiapiac lapot.

A Médiapiac lap, online és konferenciák új tulajdonosa az Observer Budapest Médiafigyelő Kft.

Az Observer Budapest Médiafigyelő Kft. megvásárolta a Médiapiac című nyomtatott és online szaklapot, valamint a hozzá kapcsolódó szakmai konferenciákat. Magyarország legnagyobb médiafigyelője a vásárlással a magyar médiapiac iránti elkötelezettségét szeretné hangsúlyozni.

„Az immár negyedszázada sikeresen működő Observer a médiatartalmak semleges megfigyelője és közvetítője, egyben a sokszínű médiavilágnak, a jogtiszta médiafigyelésnek és a digitális média terjedésének elkötelezett híve. Reméljük, a Médiapiac segítségével elmélyíthetjük évtizedes kiadói kapcsolatainkat és magunk is hozzájárulhatunk a magyar médiavilág további fejlődéséhez. Ehhez a szaklap és szakkonferencia-sorozat megőrzését és folyamatos fejlesztését tűztük célul magunk elé” - kommentálta a tulajdonosváltást Göbölyösné Mátrahegyi Anna Observer-ügyvezető, aki mostantól a Médiapiac kiadóját is irányítja.

A szakmai munka vezetésével a korábbi tulajdonost és alapító főszerkesztőt, Szakács Lászlót bízták meg, aki ennek kapcsán elmondta: „Büszke vagyok arra, hogy a Médiapiac hét év alatt erős márkává és hiteles médiapiaci információforrássá vált. Továbbra is nagy örömmel veszek részt a kiadó médiaszolgáltatásainak és konferenciáinak fejlesztésében.”

 

További információ: Göbölyösné Mátrahegyi Anna

matrahegyi@observer.hu