2010. október 29.

Médiaszékház eladó!

Már tárgyalnak a Duna Televízió, a Magyar Rádió és a Magyar Távirati Iroda „sokmilliárdos” ingatlanjainak értékesítéséről – írja a Népszava.

Már tárgyalnak a Duna Televízió, a Magyar Rádió és a Magyar Távirati Iroda „sokmilliárdos” ingatlanjainak értékesítéséről – írja a Népszava.

Az új törvény szabad kezet ad a kormánynak az értékesítésben, ugyanis míg korábban ilyen esetekben elemi feltétel volt a nyílt pályázat, ezt most nem írja elő a jogszabály – jegyzi meg a napilap, amely szerint így akár meghívásos pályázat útján is értékesíthetik az épületeket. Erre a lehetőségre a parlamenti vitában rá is kérdeztek a szocialisták, amit a Fidesz nem cáfolt.

Közben tegnap összeült a Médiatanács, de Szalai Annamária nem nevezte meg a közmédiumok vezérigazgató-jelöltjeit. Pedig korábban azt mondta: novemberben már az új vezetők irányítják a közmédiumokat – teszi hozzá a Népszava.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

1 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

2 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.