2011. január 17.

Még lehet nevezni a színvonalas online gyerektartalmakkal

2011. január 24-ig lehet nevezni, a díjkiosztóra a Biztonságos Internet Napján kerül sor. A 6-12 éveseket megcélzó színvonalas tartalmakat keresnek.

2011. január 24-ig lehet nevezni, a díjkiosztóra a Biztonságos Internet Napján kerül sor. A 6-12 éveseket megcélzó színvonalas tartalmakat keresnek.

Új versenyt indított a nemzetközi Safer Internet Plus Program, melynek hazai konzorciumát a Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) koordinálja, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) támogatásával.

A Kiváló Online Gyermektartalom Díj célja, hogy összegyűjtse és rangsorolja a legjobb online gyermektartalmakat.Olyan nevezéseket várnak, amelyek a 6-12 éveseket célozzák meg, s a gyerekeket oktatják, fejlesztik, tájékoztatják.

Minden résztvevő országban két kategóriában lehet nevezni:

  • Felnőtt: a kereskedelmi-, állami- és civil szervezetek, illetve a 18 év felettiek
  • Fiatalok: 12-17 év közötti fiatalok egyénileg vagy iskolai osztályokként / csoportokként

A Magyar Kiváló Online Gyermektartalom Díj nevezési határideje 2011. január 24. A díjkiosztóra 2011. február 8-án kerül sor, a Safer Internet Day (Biztonságos Internet Nap) rendezvény keretében. Az európai verseny nyertesei pedig 2011 júniusában vehetik át díjaikat.

 

A magyar versenyt médiamegjelenéssel támogató szervezetek között a szervezők különdíjat osztanak ki. Az eredményhirdetés után a győztes a Gyermekbarát Média 2011 címet kapja meg.

Címkék: gyerekek

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

7 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.