2017. május 11.

Még nem tudta meggyőzni a hirdetőit a Youtube

A vezető márkák egy része nincs meggyőzve a Google biztosítékairól és nem tér vissza a Youtube hirdetői közé.

Az ügy előzménye, hogy számos nagyvállalat márkaértéke sérült azáltal, hogy a Youtube-on elhelyezett reklámjaik vállalhatatlan videós tartalmak környezetébe kerültek. Garanciák nélkül nem hajlandó visszatérni a Marks & Spencer sem, erről Patrick Bousquet-Chavanne marketingigazgató beszélt. Egyetért kollegájával Dan Brooke (Channel 4) is, akit továbbra is rendkívül aggasztják, ahogy a műsorszolgáltató cégek reklámjai  „támadó jellegű” tartalmak környezetébe is kerülhetnek.

A Royal Bank of Scotland újra vásárol hirdetéseket a Youtube-on, ugyanakkor továbbra is úgy vélik, globális hirdetési problémával állnak szemben. Hasonlóan döntött a McDonald’s is, miután megkapták a Google garanciavállalását.

(warc)

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

13 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

20 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.