2012. szeptember 14.

Megállapodott az UEFA a hosszabbításról

Az UEFA bejelentette a 2012-2015 közötti labdarúgó Európa Liga magyarországi médiajogaira vonatkozó megállapodásokat.

Az UEFA bejelentette a 2012-2015 közötti labdarúgó Európa Liga magyarországi médiajogaira vonatkozó megállapodásokat. A STORY4 és a DIGI Sport kapta meg.

A STORY4 csatornát üzemeltető Sanoma Digital Media Zrt. minden játéknap legjobb élő UEFA Európa Liga mérkőzésének közvetítésére vonatkozó jogot szerezte meg: a találkozókat a társaság fő csatornáján, a STORY4-en sugározzák majd. Az élő közvetítéseket a további mérkőzések összefoglalói követik.

Az UEFA-val kötött megállapodás értelmében a STORY4 választhat elsőként az Európa Liga aktuális fordulóiból, így az egyetlen főtáblára került hazai csapat, a Videoton találkozóit is közvetíti. A Videoton szeptember 20-án kezdi meg szereplését a csoportkörben.

A STORY4 az összes jogot platform-semleges alapon kapta meg: a közvetítés joga az interneten a www.story4.hu oldalon és mobil hálózaton történő közvetítésre is érvényes. Idén hat alkalommal, csütörtök esténként, várhatóan 21 órakor kezdődnek majd az Európa Liga mérkőzései.

A csatorna 2009 szeptembere óta közvetíti az Európa Liga mérkőzéseit. Az egyes találkozókat átlagosan 500 ezer néző követte.

Címkék: story uefa story4 digi foci