2016. szeptember 30.

Megannyi újdonság a Cartoon Networktől

Ez év októberében és novemberében minden digitális Telekom TV-előfizetéssel rendelkező magyarországi háztartásban kódolatlan lesz a csatorna.

A kezdeményezés a Turner Broadcasting System a Magyar Telekom közötti együttműködési megállapodás eredménye – közölték, hozzátéve, az immár 24 órában sugárzó; humoros, modern és pörgős rajzfilmsorozatairól ismert; elsősorban 6-12 éveseknek szóló, de a fiatal felnőttek körében is népszerű Cartoon Network októberben és novemberben is számos premiert tűz műsorra.

Október 10-én indul az elsőként Európában és Afrikában látható újBen 10-sorozat. Az újragondolt sorozat a tízéves Ben Tennysonról szól, aki unokanővérével és nagyapjával járja az Egyesült Államok vidékét. Egyik kirándulásuk során Ben rábukkan a titokzatos, karra csatolható Omnitrixre, amely segítségével különféle földönkívüliek testébe bújhat. Az újonnan szerzett szuperképességét igyekszik a jó ügy érdekében felhasználni, de nem riad vissza néhány csínytevéstől sem.

A népszerű sorozat első epizódja október első hetében díjmentesen érhető el a Telekom Videotékában. Ugyanakkor több más premierrel is készülnek a következő hónapokra.

Akik politikai híreket lélegeznek

Médiapiac2018. március 15.

Tudta, hogy a politikai hírek olvasói az egyik leglojálisabb médiafogyasztói csoport? Sokat költenek lapokra, sokkal több oldalt töltenek le, folyamatosan nyomon követik a híreket.