2010. október 13.

Megasztár5: péntek esti láz

A TV2 a nézőket választotta: péntek estére helyezi tehetségkutató műsora sugárzását – kommentálja a lépést a társaság közleménye.

A TV2 a nézőket választotta: péntek estére helyezi tehetségkutató műsora sugárzását – kommentálja a lépést a társaság közleménye.

„A nézők véleménye meggyőzte a TV2 vezetőségét: úgy döntöttek, hogy a jövőben a Megasztár5 szombat helyett péntek este, 20.40-től kerül képernyőre. Az elmúlt hetek nézettségi adatainak ismeretében egyértelmű, hogy mind a TV2 tehetségkutatója, mind a konkurens csatornán futó, hasonló jellegű műsor komoly nézői érdeklődésre tart számot. A Megasztár5 pénteki napon történő sugárzása azok számára könnyíti meg a választást, akiknek eddig dilemmát okozott, melyik csatorna műsorára kapcsoljanak” - írják.

A Megasztár élő adásai nézők millióit szegezték a tévéképernyők elé, és büszkék vagyunk arra, hogy egyre többen kíváncsiak a műsorra. Bár az elmúlt két hétvégén egyértelműen a TV2 volt a nézettségi verseny győztese, nekünk nagyon fontos a nézők véleménye. Így hát megtettük a szükséges lépéseket és átszerveztük a produkciót, mostantól pénteken esténként tűzzük képernyőre a műsort. Bízunk a Megasztár kimagaslóan erős tartalmában és örömünkre szolgál, hogy mostantól még több néző élvezheti a Megasztár döntőjébe jutott tehetségek produkcióit – idézik Kiss Péter programigazgatót.