Vége a találgatásoknak: az elmúlt évek fokozatos terjeszkedését követően a CES-en tett bejelentéssel egyidőben újabb 130 országban – köztük Magyarországon – is elérhetővé vált a VOD szolgáltató.

A havi előfizetési díjért cserébe a tévéshow-k és filmek katalógusa mellett a Netflix saját gyártású sorozatai – köztük a Marvel Daredevilje és Jessica Jones-a, a Narcos, Sense8, Grace and Frankie és a Marco Polo is elérhető; az idei évre pedig 31 új és visszatérő saját gyártású sorozatot, kéttucat filmet és dokumentumfilmet, valamint 30, gyermekeknek szóló sorozatot terveznek. A legtöbb műsor angolul érhető el, de az eddigi 17 támogatott nyelv mellé bekerült az arab, a korai, az egyszerűsített és hagyományos kínai is. Kínában egyelőre továbbra sem érhető el a szolgáltatás, de vizsgálják ennek lehetőségeit. A Krím-félszigeten, Észak-Koreában és Szíriában pedig az amerikai cégeket érintő korlátozások miatt nem nézhető a műsor.

Az alapcsomag ára 7,99 euró, ezért egyszerre egy eszközön nézhetőek a tartalmak és a HD műsorok nem érhetőek el. A két eszközt és a HD felbontást támogató Standard csomag 9,99 euró, a négyeszközös, Ultra HD adásokat is tartalmazó Premium ajánlat 11,99 euró.

A Netflix most regisztrációért cserébe egy hónapon át ingyenesen kipróbálható. A tartalmak gyakorlatilag minden internetképes eszközön megtekinthetőek, számos műsor Dolby Digital Plus 5.1 hanggal, néhány pedig Ultra HD 4K felbontásban is elérhető. A tartalmak közötti választást öt felhasználót kezelni képes ajánlórendszer segíti.