2011. június 07.

Megérkezett az HBO online filmtára

A régióban a magyar piac a hatodik, ahol elérhetővé válik az HBO Go szolgáltatás.

A régióban a magyar piac a hatodik, ahol elérhetővé válik az HBO Go szolgáltatás.

Lengyelország, Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Románia után Magyarországon is elérhető a mozicsatorna online filmtára, az HBO Go. A szolgáltatást 2011. június 6-tól vehetik igénybe elsőként a Tarr Kft. előfizetői.

A kábelszolgáltató Tolna, Somogy, Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Zala és Veszprém megyében rendelkezik előfizetőkkel, akik közül azok vehetik igénybe az HBO Go-t, akik kábel TV-, HBO MaxPak és szélessávú internet-előfizetéssel is rendelkeznek a cégnél. Ők ingyenesen kapják az online filmtárat, ahogyan augusztus 31-ig azok is, akik csak netes előfizetéssel rendelkeznek a Tarrnál.

Az HBO közlése szerint hamarosan más szolgáltatóknál is elérhetővé teszik az HBO Go filmtárat. A tervek kapcsán Fülöp Tamás, az HBO country managere elmondta: "Nagy lehetőséget látok az HBO Go-ban, a különböző médiakutatások alapján ugyanis azt látjuk, hogy kettéválik a PC-t használók és a televíziót nézők rétege. Különösen igaz ez a 14-30 éves korcsoportra. Az új szolgáltatásnak köszönhetően olyan szolgáltatást vezetünk be a piacra, amellyel egy új platformon és egy teljesen új célcsoportot megcélozva tudjuk eljuttatni műsorunkat"

"További terveink között szerepel az HBO Go műsorkínálatának folyamatos bővítése, illetve hogy bizonyos tartalmak már a lineáris csatorna premierje előtt elérhetők legyenek a szolgáltatás előfizetői számára. További célunk, hogy a legnagyobb SVOD-tartalommal rendelkező csatornává váljunk. A későbbiekben pedig a szolgáltatást az online platform mellett mobileszközökön és ún. smart tévéken is elérhetővé kívánjuk tenni" - tette hozzá.

Cseppben az élet

11 órája

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.