2010. november 01.

Megérkeztek a kuponok

Nagyot léptünk előre az online kuponozás elterjesztése terén. Mindez két, első látásra konkurens cég közös fellépésének köszönhető.

Nagyot léptünk előre az online kuponozás elterjesztése terén. Mindez két, első látásra konkurens cég közös fellépésének köszönhető.

A Promissio Kft. és a Napiakciok.hu beszállítókra épülő online kuponakciót hirdet, mely óriási előrelépés a hazai kuponozás történetében. Közel 10 híres cégcsoport termékeit vásárolhatják meg azok, akik kinyomtatják az interneten könnyen elérhető online bónokat. A kuponok segítségével olyan neves forgalmazó cégek márkái, termékei érhetőek el kedvezményesen, mint a Procter&Gamble Hungary Kkt., S.C. Johnson Kft., Foodnet Kft, Colgate-Palmolive Mo. Kft., ERU Hungária Sajtgyártó Kft., Béres Gyógyszergyár Zrt., Energizer Mo. Kft, Henkel Mo. Kft. – írja a BTL.hu

Megjegyzik: a kuponozás piacán szinte példa nélküli, hogy két hasonló érdekeltségű cég együttműködésbe kezd. A napiakciok.hu Magyarország legnagyobb online kupongyűjtő oldala, a Promissio Kft. pedig évek óta piacvezető a kuponos akciók megszervezésében és lebonyolításában a magyarországi élelmiszer kiskereskedelemben. A beszállítói kampányban a Promissio elsősorban partnerei kuponkibocsátásának megszervezésében és a kuponok beváltásában működik közre, és biztosítja az eredmények elemzését, valamint gondoskodik az akciót követő elszámolásokról és pénzvisszatérítésekről. „Az együttműködés elsődleges célja részünkről, hogy az eddig milliós nagyságrendű éves vásárlói kuponbeváltást tovább növeljük az innovatív online kuponterjesztési mód bevonásával. Úgy vélem, ebben valóban van fantázia a jövőre nézve” – mondta el Sütő Tamás, a Promissio üzletfejlesztési igazgatója az együttműködés kapcsán.

Cseppben az élet

15 órája

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.