2014. április 23.

Megértették a nézők a FOX üzenetét

A csatorna márkaerősségét vizsgálta új tanulmányában a FOX International Channels.

A csatorna márkaerősségét vizsgálta új tanulmányában a FOX International Channels.

Friss kutatási eredményeket hozott nyilvánosságra a FOX International Channels elnöke, Hernan Lopez. A felmérés 20, az Egyesült Államokon kívül eső országot érintett, és a FOX csatorna márkaismertségét vizsgálta Európában, Ázsiában és Dél-Amerikában.

Európában az Egyesült Királyság, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Hollandia, Németország, Franciaország, Lengyelország, Oroszország és Bulgária kábeltelevízió-nézőinek véleményét kérte ki a vizsgálatot végző Phoenix Marketing International.

A kutatás kimutatta, hogy a FOX név igen erős márkahűséggel bír, és Hollandiában, Olaszországban, Portugáliában, Spanyolországban, Bulgáriában és Nagy Britanniában az első számú amerikai stúdiónak tartják a nézők. A csatorna “Elsőként a FOXon” üzenetét a megkérdezettek többsége ismerte, nevét azonosította a nagyszabású amerikai sorozatok bemutatásával – írja a csatorna közleménye.

A Phoenix Marketing International tanulmányából azt is megtudhattuk, hogy a FOX legismertebb sorozata A Simpson család és a The Walking Dead.

A FOX csatorna 2014 február óta Magyarországon is elérhető.