2013. április 29.

Meghal a netdemokrácia Németországban?

Helyben korántsem példa nélkül való, mégis hatalmas vitát váltott ki a német netpiac legnagyobb szereplőjének sávszűkítési politikája.

Helyben korántsem példa nélkül való, mégis hatalmas vitát váltott ki a német netpiac legnagyobb szereplőjének sávszűkítési politikája.

Sikerült magára uszítania a nagyközönség egy részét a Deutsche Telekomnak azzal, hogy új tarifastruktúrát vezet be. Vannak, akik az internetes demokrácia végéről prédikálnak, mások a kétsebességes világháló igazságtalanságait ecsetelik. Mindannyiukban közös, hogy elfogadhatatlannak tartják a havi le- és feltöltési limit bevezetését. (A keretét kitöltőnek csupán az adatforgalom lassulásával kell számolnia.)

A távközlési óriás szikár érveléssel replikáz a németeknek. "A jövőben is a legjobb hálózatot akarjuk adni ügyfeleinknek, és ezért euró-milliárdokat fektetünk be. Csakhogy a mind növekvő sávszélesség költségeit nem állhatjuk egyre alacsonyabb előfizetési díjakból" – hangzik az új korszak kezdete után személyre szabható csomagokat kínáló társaság magyarázata.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.