2014. február 26.

Meghal a tévédíj

Élt tizenhat évet. Németországban minden nagy adó egyetért a „kivégzés” szükségességében, de már megvan, mi léphet jövőre a helyébe.

Élt tizenhat évet. Németországban minden nagy adó egyetért a „kivégzés” szükségességében, de már megvan, mi léphet jövőre a helyébe.

Az idén október 3-i gála lesz minden bizonnyal az utolsó alkalom, amikor átadják a Német Televíziódíjat. Erről a négy kiíró – az ARD és a ZDF köztévék, valamint a két nagy magáncsatorna, az RTL és a Sat.1 vezetése döntött. Az ok egyszerű: a vártnál jóval alacsonyabb nézettségi mutatókat produkált az egész estés showműsor. Előbb – még tavaly év végén – a kereskedelmiek jelezték, hogy felmondják a produkcióra szóló együttműködési megállapodást, februárra pedig némi időeltolódással a köztévék is úgy döntöttek, a közérdeklődés folyamatos csökkenése miatt ebben a formában nincsen értelme a folytatásnak.

Abban viszont szinte minden érdekelt egyetért, hogy valamilyen elismerésnek lépnie kellene az amúgy rangos díj helyébe – írja a Spiegel.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.