2010. május 17.

Meghal június negyedikén

Három hét múlva „múlik el” Joshi Bharat. Pontosabban a műsora. De hogy a magyart törő showmannel mi lesz, az egyelőre nem publikus.

Három hét múlva „múlik el” Joshi Bharat. Pontosabban a műsora. De hogy a magyart törő showmannel mi lesz, az egyelőre nem publikus. Portálunk érdeklődésére a TV2 csak annyit közölt: a leforgatott adás június 4-én látható, „ezt követően nem adunk ismétlést sem”.

„Joshi visszatérésén dolgozunk, és számítunk rá a jövőben is, ennél többet erről most még nem tudunk mondani” – tudatták portálunk érdeklődésére, néhány órával azt követően, hogy bejelentették a produkció halálát, azt közölve: a Joshi Bharat már leforgatott részei adásba kerülnek, újabb epizódokat azonban már nem vesz fel a csatorna.

„A döntés oka, hogy egyre nehezebbé vált olyan műsort készíteni, mely jó eséllyel száll harcba a nézők kegyeiért, ugyanakkor maradéktalanul megfelel a törvény előírásainak” – áll a csatorna hétfő reggeli közleményében, amely emlékeztet arra: a produkció első epizódját 2008 szeptemberében „tűzte képernyőre” a TV2.

Másfél hónapja jelentette be a vetélytárs, az RTL Klub, hogy kilenc esztendő után búcsút az ugyanekkora, ugyanezzel a tematikával futó Mónika show-nak.

Részlet egy Joshi Bharat-műsorból